ph
image
felsologo
ph
image
ph
MagyarEnglish
ph

Cégtörténet

ph

 
A Jánosik és Társai Kft. több mint 20 éves története a rendszerváltás körüli évek forgatagában kezdődött. Miskolcról kiindulva tettük meg az első vállalkozói lépéseket.

Takarító tevékenységgel indultunk, majd a piaci kihívásokra reagálva - a takarítás mellett - önálló ágazattá nőtte ki magát az építőipar, az  ingatlan üzemeltetés, a külterület gondozás és az őrzés védelem.
Mára olyan gazdasági társasággá váltunk, amelynek egyes ágazatai piacvezetők lettek, mások pedig számon tartott piaci tényezők.

Munkánk eredményét jelentős részben visszaforgattuk a vállalkozásba. Minden kitörési lehetőségbe jelentős tőkét és szakértelmet fektettünk be, hogy piacképesek lehessünk. Az ország több száz helyén vagyunk jelen, hangsúlyosan az ország  északi régiójában és Budapesten.
Állandó megrendelő partnereink között megtalálhatók bankok, pénzintézetek, kórházak, oktatási intézmények, irodaházak, áruházláncok, kereskedelmi központok, logisztikai parkok, ipari létesítmények, önkormányzatok, gyógyszergyárak, energiaszolgáltatók.

 A megrendelőt kívánjuk minden körülmények között korrekten kiszolgálni elvárása szerint, jó minőségben.Tesszük mindezt felelősen gondolkodva a természeti értékekről, s lehetőségeink szerint támogatva a kiemelkedő tehetségeket és az elesetteket. Kiváló szakembergárda, korszerű géppark, kifogástalan munka, innovatív technológia és a megrendelők megszolgált bizalma egyaránt szükséges ahhoz, hogy ma már az elismert facility management cégek közé sorolnak bennünket.

Nincs számunkra kis és nagy munka, nincs szép és csúnya megrendelés. Szolgáltatásra alakultunk.
Értéket teremtünk és biztos munkát, megélhetést adunk.

 
ph
image
image
ph
alsologo
ImpresszumphAdatkezelési és Jogi nyilatkozat
2016 Jánosik és Társai Kft.  •   www.janosikkft.hu  •  Minden jog fenntartva  •  Powered by Silicium
facebi
ph