ph
image
felsologo
ph
image
ph
MagyarEnglish
ph
ph

Hírek, események, filmek

vissza ph
ph
2017-01-20
IT Services Hungary Kft.- nél épít a Jánosik és Társai Kft.

A 2006-ban alakult IT Services Hungary Kft. (ITSH) pécsi irodájának felújítására nyert pályázaton megbízást a Jánosik és Társai Kft. Az épületek korszerűsítésére és bővítésére megbízást adó ITSH jelenleg 572 embert foglalkoztat Pécsett. A vállalat, amely egy tavaly végzett felmérés szerint az IT iparág iránt érdeklődő angol és német nyelvet beszélők körében a második levonzóbb munkáltató, tervei szerint további 300 új munkahelyet teremt a városban – tájékoztatott Jánosik Lajos, a kivitelezést nyert cég tulajdonosa. 

 

A tavalyi év tapasztalatai alapján, reagálva a piaci helyzetre a Jánosik Kft.-nél létrehozták az építőipar 2-es üzletágat. Az új szervezet első munkáinak egyike a pécsi építkezés. Az új épületrész, az alagsoron és a földszinten kívül, négy emeletes lesz, szintenként 413 négyzetméterrel. Összesen csaknem 2500 négyzetmétert építenek be. A külső homlokzat mérete eléri az 1300 négyzetmétert. A már meglévő, korábban más cégek által felújított, épület korrekcióján is akad tennivaló. A 6 hónapig tartó munkán mintegy félszáz ember, javarészt helyi vállakozó, dolgozik majd. 

 

A Jánosik Kft. építőipar 1-es és építőipar 2-es üzletág munkáinak ez évre tervezett árbevétele összesen eléri az 4.5 milliárd forintot - mondta Jánosik Lajos.

ph
image
image
ph
alsologo
ImpresszumphAdatkezelési és Jogi nyilatkozat
2016 Jánosik és Társai Kft.  •   www.janosikkft.hu  •  Minden jog fenntartva  •  Powered by Silicium
facebi
ph