ph
image
felsologo
ph
image
ph
MagyarEnglish
ph
ph

Hírek, események, filmek

vissza ph
ph
2017-02-10
Szállodát üzemeltet Miskolcon a Jánosik és Társai Kft.

Határozatlan időre meghosszabbították a szerződést Miskolc legnagyobb szállójának, az UNI Hotelnek a komplex üzemeltetésére, a Jánosik és Társai Kft.-vel. A cég nemcsak az OTP Ingatlan Zrt. tulajdonában lévő hotel takarítását, hanem komplex üzemeltetését is végzi. Ez azt jelenti, hogy a Jánosik Kft. gondoskodik a 24 órás recepciós szolgálatról, az ingatlan karbantartásról, a takarításról, az ágyneműk mosásáról, a külterület gondozásáról és az őrző-védő szolgálatról. Így, itt egy helyen végzik azt, amihez értenek, amire a cég képes - mondta Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

A szállónak végzett szolgáltatásokat még bővítették is. Szállodai ügyviteli rendszert alakítottak ki, az átlátható, követhető működés érdekében. A biztonsági szolgálat munkájának javítására elektronikus őrszolgálati naplót vezettek be. A cégnek összesen 30 munkavállalója dolgozik itt.

 

Az UNI-HOTEL nem csupán egyetemi kollégium. Folyamatos működtetése speciális felkészültséget követel. Szeptembertől, júliusig a Miskolci Egyetem több mint ötszáz diákjának ad otthont. Azonban ebben az időszakban is fogad külsős vendégeket. A vendégtanároknak, külföldi egyetemistáknak és a Miskolcra látogató turistáknak, összesen mintegy 60 személynek tud szállást és ellátást kínálni. A nyári hónapokban teljes kapacitásával nyitott a külső vendégek előtt. Komfortfokozatával, szolgáltatásaival a magas színvonalú igényeknek is eleget tud tenni. A szálló előadótermeinek felszereltsége, az eszközökben gazdagon ellátott sportkomplexum nagyobb csoportok programjainak is ideális helyszín. Július elejétől augusztus végéig, egyidejűleg akár 603 vendéget is fogadni tudnak. A hotel rendezvényeinek és programjainak előkészítésében is részt vesz és a szükséges technikai hátteret biztosítja a Jánosik és Társai Kft. Akik a több éve tartó sikeres és eredményes közös munka során bizonyították, hogy alkalmasak a teljes körű üzemeltetésre - erősítette meg Káelné Kovács Rita, a Miskolci Diákotthon Kft. ügyvezetője, a hotel igazgatója.

ph
image
image
ph
alsologo
ImpresszumphAdatkezelési és Jogi nyilatkozat
2016 Jánosik és Társai Kft.  •   www.janosikkft.hu  •  Minden jog fenntartva  •  Powered by Silicium
facebi
ph