Nyelvek

Visszaélés bejelentés, Panaszkezelés

A Jánosik és Társai Kft azért hozta létre visszaélés bejelentő, panaszkezelő felületét, hogy lehetőséget biztosítson minden munkavállalójának, partnerének, vagy a társasággal bármilyen kapcsolatban álló személynek és társaságnak, hogy amennyiben jogellenesnek feltételezett cselekményeket, mulasztásokat, illetve egyéb visszaéléseket tapasztalnak, panaszt tehessen.


A visszaélés bejelentési és panaszkezelési szabályzatot itt érheti el:

Visszaélés bejelentési és panaszkezelési szabályzat


A panaszok a következő felületen történő bejelentést követően, a szabályzatban leírt módon egy pártatlan és független személy által kerülnek kivizsgálásra, teljes diszkréció mellett, ha a panaszt beküldő úgy kívánja akár névtelenül.

Visszaélés bejelentő és Panaszkezelő


Amennyiben aktívan futó, vagy lezárt bejelentését szeretné ellenőrizni, akkor kérje le a kivizsgálás állapotát ezen a felületen.

Bejelentés állapotának lekérdezése


Amennyiben szolgáltatásinkkal kapcsolatban, vagy bármely társaságunkat érintő ügyben problémája merül fel, és nem kívánja a fent említett felületet használni, akkor kérjük írja meg nekünk a következő elérhetőségeink egyikén:

E-mailben: a panasz@janosikkft.hu címen.

Honlapunkon: a “Kapcsolat” főmenüben alatt található levelező felületen.

Levélben: 3533 Miskolc, Kerpely Antal u. 35.

Üzleti magatartást sértő cselekmény bejelentését a compliance@janosikkft.hu email címen, vagy a “Kapcsolat” főmenü alatt található levelező felületen teheti meg.