Nyelvek

Rólunk

Tevékenységünk az évek során a valós igényekhez igazodva alakult ki. 5 önálló ágazatunk van. Egymást kiegészítve, sikeresen működnek.

Bemutatkozás

Több mint 30 éves múltunk alatt folyamatosan azon dolgozunk, hogy Megrendelőinknek – lehetőleg láthatatlanul – elvégezzük azokat a feladatokat, melyek szükségesek a főtevékenységük hatékony elvégzéséhez, de nem a megrendelői alaptevékenységhez tartoznak.

 

Feladatainkat következetesen és becsülettel végezzük minden esetben a legjobb tudásunk szerint. Az elvégzett munkáink minőségével szertenénk elérni, hogy Megrendelőink ne csak egyszeri vállalkozóként tekintsenek ránk, hanem hosszú távú, folyamatosan együttműködő Partnerként tartsanak számon bennünket.

 

Tisztelettel tekintünk a partnereinkre, akik megbíznak minket a feladatok elvégzésével; a kollégáinkra, akikkel vállvetve együtt küzdünk a közös célokért.

 

Igényesek vagyunk munkahelyi környezetünkre, legyen az akár valamelyik irodánk, vagy éppen egy megrendelői munkaterület.

 

Ezzel azt szeretnénk sugallni Partnereink részére, hogy aki saját magára igényes, az a Megbízó számára is igényes munkát fog végezni.

Így élünk mi mintegy háromezren Jánosikos és Jánosiknak dolgozó munkavállalók a társaságnál.

 

Ez az odafigyelés vezetett minket, amikor a piaci igényekhez igazodva alakítottuk ki az önállóan is sikeres, együtt pedig kifejezetten ütős csapatnak számító öt üzletágunkat: a takarítást, az építőipart, az ingatlanüzemeltetést, a biztonsági szolgálatot és a külterület-gondozást. Így a Jánosik lehetőséget nyújt a komplett facility management tevékenység végzésére.

Történelem

Társaságunk 1989-ben kezdte meg tevékenységét betéti társaság formájában. A kezdetekben elsősorban takarítási tevékenységet folytattunk. Vállalkozásunk folyamatosan fejlődött és bővítettük tevékenységi körünket az építőipari kivitelezéssel, ezt követően az őrzés-védelemmel és az 1990-es évek végén a külterület-gondozással. Növekvő létszámunk, árbevételünk és a piaci elvárások szükségessé tették, hogy 1993-ban a betéti társaság korlátolt felelősségű társasággá alakuljon át. Tevékenységünket azóta is ebben a társasági formában folytatjuk, miközben minden mutatószámunk nagyságrendekkel fejlődött. Nagy lépést jelentett az üzemeltetés belépése a cég életébe 2003. évben, mellyel kialakult a társaság végleges felépítése, azaz a komplex facility-management.  

Filozófiánk

Megbízhatóság

Mert szeretjük, ha egy új feladat kapcsán ránk számítanak.

Pontosság

Tartjuk a szavunkat.

Minőség

Nem állunk meg a fejlődésben.

Csapatunk

Vezetőink szinte a kezdetek óta, lépésről lépésre építik ágazatukat. Sikereiket összetartással, teljesítménnyel, fejlesztéssel, megbecsüléssel és motiválással érték el.

Jánosik Lajos

tulajdonos

“Értéket teremtünk, munkát és biztos megélhetést adunk.”

Novák József

Ügyvezető igazgató

"Aki leáll, az lemarad."

Jánosikné Heinisch Katalin

Takarítás, Ágazati vezető

"Jánosikosnak lenni azt jelenti, hogy nem engedheted meg magadnak a rossz munkavégzést és hogy van egy második családod."

Mészáros Andrea

Biztonsági szolgálat, Ágazati vezető

"Amit kimondok, az úgy is van, ami elhangzik, az meg is valósul."

Szilágyi Ottó

Építőipar, Ágazati vezető

"Elvállaltuk, biztosan be is fejezzük."

Szűcs Norbert

Külterület-gondozás, Ágazati vezető

"Nagyon jó a kollektíva. Ide nagyon nehéz bekerülni, és még nehezebb elmenni."

Dr. Szatmáry-Antal Tamás

Ingatlanüzemeltetés, ágazati vezető

"Közösen toljuk a szekeret, közösen építjük a céget."

Szabó Gábor

Marketing igazgató

Merre dolgozunk?

Lentebbi interaktív térképünkön megtekintheti, hogy hol dolgozunk.

"Értéket teremtünk, munkát és biztos megélhetést adunk."
Jánosik Lajos Jánosik Lajos tulajdonos