Nyelvek

Ingatlanüzemeltetés

0 fölötti sikeres hibaelhárítás évente
0 meghaladó felújítási munka évente
0 elégedett megrendelő
0 km2-en elhelyezkedő ügyfélkör

Miért a Jánosik?

Az épületek és létesítmények használhatósága, a jó munkakörülmények biztosítása alapvető feltételei egy cég, vagy vállalkozás működésének és az ott dolgozók elégedettségének. Legtöbbször csak akkor tűnik fel létezésük, amikor elromlanak és a vállalkozás üzemelését, a napi hatékony munkavégzést nehezítik, veszélyeztetik.

A Jánosiknál az ingatlanüzemeltetés során arra törekszünk, hogy a meghibásodásokat, üzemzavarokat tervszerű karbantartással megelőzzük, illetve számukat minimálisra csökkentsük, ezzel biztosítsuk a megbízóink sikeres tevékenységéhez szükséges biztonságot és nyugalmat.

A bekövetkezett havária helyzeteket rövid reakcióidővel elhárítjuk, a tervezett karbantartási feladatokat ütemezetten, megbízhatóan elvégezzük.

Havária esetén a törött ivóvízvezeték kijavítását szakszerűen elvégezzük, a meghibásodott kazánokat mihamarabb megjavítjuk, gondoskodunk arról, hogy a főcsapokat elzárjuk, az élet- és balesetvédelmi intézkedéseket megtegyük, a katasztrófahelyzetet megakadályozzuk.

A létesítmények működésének hatékonysága érdekében az energiafelhasználás és a karbantartási költségek minimalizálására törekszünk, az épületben dolgozók optimális munkakörnyezetének biztosítása mellett.

Építőipari felújításaink során az állagmegóvás mellett szebb és korszerűbb irodákat, beázásmentes munkakörülményeket teremtünk.

Szakmai garanciák

24 órás készenlét

Üzleti partnereink a rendkívüli helyzetekben is számíthatnak ránk. Az üzemeltetés ágazat az év minden napján 24 órás készenlétben áll, hogy rövid időn belül elhárítson áramszüneteket, kazán meghibásodásokat, vagy csőtöréseket.
Facility tevékenységünk során többek között üzemanyagtöltő állomások nem technológiai célú berendezéseit, állami intézmények irodaházait, bankhálózatok épületeit, közintézményeket tartunk karban és végezzük teljes körűen gondnoklásukat, kisebb-nagyobb építőipari felújításaikat.


Az üzemeltetési feladatokon túl komplex felújítási feladatokat is  végzünk országosan, így: Műemlékvédelem alatt álló épületeket, irodaházakat, templomokat, bankfiókokat, töltőállomásokat, gyáregységeket, MÁV létesítményeket, csővezetékeket újítunk fel részlegesen, vagy teljeskörűen.

A megvalósítás során minden esetben szem előtt tartjuk a megújuló zöldenergiák, a környezetbarát anyagok és technológiák felhasználását annak érdekében, hogy a megrendelők az üzemeltetési költségeiket is optimalizálni tudják.

Főbb tevékenységeink


  • Épületüzemeltetés 0-24 épületfelügyelet, karbantartás, gondnoklás
  • Hibaelhárítás, havária hibaelhárítás, javítás      
  • Építőipari (építész, gépész, villamos jellegű) felújítási, átalakítási munkák irodaházakban, bankhálózatoknál, töltőállomásokon, gyárakban, ipari létesítményekben, gyógyszergyárakban.
  • Mélyépítési és javítási (csatornabekötések, vezeték cserék, aknák)  munkák,
  • Munkákhoz kapcsolódó beszerzések lebonyolítása.

 
"Közösen toljuk a szekeret, közösen építjük a céget."
Dr. Szatmáry-Antal Tamás Ingatlanüzemeltetés, ágazati vezető