Nyelvek

Térkő tisztító technológia

Társaságunk  mindig törekszik arra, hogy új technológiákat vezessen be.  Emellett célunk, hogy a már meglévő illetve új technológiák környezet kímélőek legyenek. Fontos számunkra a környezet megóvása.

A nagynyomással és hőhatással dolgozó gépünk egy forradalmian új megoldást kínál:

Ajánlatkérés

Mivel tud többet mint egy hagyományos magasnyomású mosó berendezés?

Munkafolyamat leírása:

A tisztítandó felületet a magasnyomású pisztollyal feláztatjuk, ezután egy szintén nagy nyomással dolgozó forgó fejes tárcsával eltávolítjuk az olajos, zsíros és egyéb szennyeződéseket, valamint a letapadt rágófoltokat. Ezt követően a feloldott szennyeződést a magasnyomású pisztollyal lemossuk, szükség esetén vízszívó berendezéssel eltávolítjuk, ha gyors száradás szükséges. A munkavégzést követően a tisztított felület megújult képe azonnal jelentkezik. Ez esetenként természetellenesen tiszta képet ad a környezetben egyébként meglévő, nem tisztított építményi felületekhez képest. A teljesen homogén, környezetbe illeszkedő, ápolt képet a felületek a tisztítását követően néhány nappal érik el, vagy egy kiadósabb eső után.

A munkavégzéshez hálózati víznyomás szükséges, melynek a csatlakozása nem lehet a munkavégzési helytől 100 métertől távolabb, valamint biztosítani kell a járművek áthaladásától és a gyalogos forgalomtól való védelmet. A technológia költségét nagymértékben befolyásolja a rágógumi szennyezettség foka, minél szennyezettebb a felület annál időigényesebb az eljárás, mellyel egyenes arányban növekednek a költségek.

Ajánlatkérés

A munkák során készült referenciaképek: