Languages

Térkő tisztító technológia

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Társaságunk  mindig törekszik arra, hogy új technológiákat vezessen be.  Emellett célunk, hogy a már meglévő illetve új technológiák környezet kímélőek legyenek. Fontos számunkra a környezet megóvása.

A nagynyomással és hőhatással dolgozó gépünk egy forradalmian új megoldást kínál:

Ajánlatkérés

Érdeklődni lehet a +36 30 923 8770-es telefonszámon!

Mivel tud többet mint egy hagyományos magasnyomású mosó berendezés?

Munkafolyamat leírása:

A tisztítandó felületet a magasnyomású pisztollyal feláztatjuk, ezután egy szintén nagy nyomással dolgozó forgó fejes tárcsával eltávolítjuk az olajos, zsíros és egyéb szennyeződéseket, valamint a letapadt rágófoltokat. Ezt követően a feloldott szennyeződést a magasnyomású pisztollyal lemossuk, szükség esetén vízszívó berendezéssel eltávolítjuk, ha gyors száradás szükséges. A munkavégzést követően a tisztított felület megújult képe azonnal jelentkezik. Ez esetenként természetellenesen tiszta képet ad a környezetben egyébként meglévő, nem tisztított építményi felületekhez képest. A teljesen homogén, környezetbe illeszkedő, ápolt képet a felületek a tisztítását követően néhány nappal érik el, vagy egy kiadósabb eső után.

A munkavégzéshez hálózati víznyomás szükséges, melynek a csatlakozása nem lehet a munkavégzési helytől 100 métertől távolabb, valamint biztosítani kell a járművek áthaladásától és a gyalogos forgalomtól való védelmet. A technológia költségét nagymértékben befolyásolja a rágógumi szennyezettség foka, minél szennyezettebb a felület annál időigényesebb az eljárás, mellyel egyenes arányban növekednek a költségek.

Ajánlatkérés

Érdeklődni lehet a +36 30 923 8770-es telefonszámon!

A munkák során készült referenciaképek: