ph
image
felsologo
ph
image
ph
MagyarEnglish
ph

Tanúsítványok

ph
A Jánosik és Társai Kft. kialakította és alkalmazza szolgáltatásainak folyamatait és ellenőrzési rendszerét. Rendelkezik mindazokkal a minőségbiztosítási tanúsítványokkal, amelyek a tevékenységi köréhez szükségesek és elérhetőek.
A régióban elsők között – 1999-ben tanúsíttatta ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert, amelyet az ágazatok bővülésével összhangban kiterjesztett és évről - évre folyamatosan továbbfejlesztett.

2004-től ISO 14001 környezetirányítási rendszert vezetett be.
2008-ban megszerezte a „NATO Hivatalos Beszállító” jogosultságot.
2009-ben bevezette és tanúsíttatta az AQAP 2120 NATO katonai normatív dokumentum szerinti katonai-, valamint az MSZ 28001 munkahelyi egészségvédelmi és biztonságirányítási rendszert.2009-ben, a Jánosik Kft., mint a MOL hivatalos szerződött partnere /beszállítója/ az SGS Hungária Kft. által végzett szállítói auditon „ADVANCED ” minősítést kapott, melyet a megrendelő követelményeinek megfelelően rendszeres időközönként felülvizsgáltat.
 
2010-ben integrálta az ISO 9001/ISO 14001/AQAP 2120/MSZ 28001 szabvány szerinti rendszereket, a tanúsítási eljárások ennek megfelelően zajlottak. Az integrált irányítási rendszer valamennyi tevékenységre kiterjed, így az intézmények-, középületek-, ipari épületek takarítási, egészségügyi intézmények fertőtlenítő takarítási, rovar és kártevő-mentesítési, generál kivitelezési, építmények általános és alpintechnológiával történő karbantartási, épületek műszaki üzemeltetési, külterületek fenntartási, karbantartási, parképítési, őrzés-védelmi, és facility menedzsment tevékenységekre.
Az élelmiszerhigiénia szempontjából kritikus helyiségek (konyha, étkező) takarítását a HACCP előírások betartásával végzi. A vonatkozó HACCP élelmiszeripari minőségbiztosítási rendszer alkalmazásához a szükséges eljárásokat biztosítja, a szakmai felügyeletre saját, képzett HACCP tanácsadó áll rendelkezésre.

2011 augusztusában a Jánosik Kft. megszerezte az ÉMI által tanúsított Minősített Szakkivitelező Vállalkozás címet, amely jogosultságot ad az iparosított technológiával épült lakó- és társasházak energiatakarékos korszerűsítésére és felújítására kiírt pályázatokon való indulásra.

2013 áprilisában a Jánosik Kft. megszerezte az energiairányítási rendszer MSZ  EN ISO 50001:2012 szabvány szerinti minősítést.

2014 júniusában zajlott a cég hároméves megújító auditja. Az átfogó vizsgálat kiterjedt az  ISO9001/14001/28001 szabványok szerinti követelményekre. A tanúsítások felülvizsgálatát a Det Norske Veritas Magyarország Kft. szakemberei végezték. Az AQAP 2010 katonai normatíva szerinti tanúsítást a
Honvédelmi Minisztérium Katonai Tanúsító Testülete látta el.

                                                                                                                                                
ph
image
image
ph
alsologo
ImpresszumphAdatkezelési és Jogi nyilatkozat
2016 Jánosik és Társai Kft.  •   www.janosikkft.hu  •  Minden jog fenntartva  •  Powered by Silicium
facebi
ph